Woning

WijkInformatie

Lichtenvoorde Hooiland

Het Hooiland is een wijk met twee gezichten. Het oudere gedeelte bestaat uit heel ruime, lichte woningen en is erg overzichtelijk. Het nieuwere gedeelte heeft woningen die aan woonerven staan en onderling bereikbaar zijn door paden en gangen. De toegangswegen kronkelen door de wijk en zorgen voor een speels karakter. In de wijk is veel groen aanwezig.

Voorzieningen

Het Hooiland is een actieve wijk. Er is een buurthuis waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren. Kijk ook eens op de website van de wijkvereniging voor meer informatie. Ook is er een groot sportcentrum met een riant aanbod aan sportvoorzieningen. Er zijn twee basisscholen en een huisarts in de wijk. In het aangrenzende centrum van Lichtenvoorde kunt u prima winkelen en zijn er voldoende horecagelegenheden.

Woningen

In het Hooiland staan vooral gezinswoningen. Er is een goede mix van huur- en koopwoningen. Tegen het centrum aan staan levensloopgeschikte woningen waarbij alle belangrijke vertrekken zich op de begane grond bevinden. In de wijk zijn alle leeftijden goed vertegenwoordigd.

Klik hier voor foto's en meer informatie over Hooiland!

Het grootste woningaanbod van de Achterhoek!