Woning

WijkInformatie

Lichtenvoorde Zuid

Lichtenvoorde Zuid is beter bekend als de Oranjebuurt. De oranjebuurt is een verzorgde wijk met veel gelijksoortige woningen. De wijk is erg populair, mede door de variatie in straten, pleintjes en plantsoenen. Aan de rand van de wijk ligt het Wentholtpark. Natuurlijk spelen, sport, water en bomen hebben een centrale rol. Ook is er een toeristische fietsroute door het park.

Voorzieningen

De wijk is erg gericht op jonge gezinnen. Er zijn dan ook veel plekken waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Ook is er een gloednieuwe basisschool en een kinderdagverblijf. Voor de meeste voorzieningen zoals winkels, restaurants, huisarts en apotheek kunt u goed terecht in het gezellige centrum van Lichtenvoorde dat slechts op een kilometer van deze prachtige wijk ligt. De huisarts, de apotheek, de sporthal en het zwembad vindt u ook op loopafstand.

Woningen

De wijk bevat vooral koopwoningen in jaren 30 stijl. Toch zijn er genoeg ruime gezinswoningen, levensloopgeschikte woningen en appartementen te huur. Het is een wijk met veel jonge gezinnen.

Klik hier voor foto's en meer informatie over Lichtenvoorde Zuid!

Het grootste woningaanbod van de Achterhoek!