Woning

WijkInformatie

Eibergen Simmelink

Simmelink is een kleine wijk met een dorps gevoel. De woningen zijn onderling bereikbaar door paden en gangen. De toegangswegen kronkelen door de wijk en zorgen voor een speels karakter. Er zijn veel bomen, struiken en grote grasvelden. De wijk ligt ten opzichte van het centrum aan de andere kant van de N18, de Twenteroute.

Voorzieningen

Voor de meeste voorzieningen zoals winkels, restaurants en apotheek kunt u goed terecht in het centrum van Eibergen. In de wijk is een huisarts aanwezig. Ook staan er drie basisscholen en een school voor voortgezet onderwijs. Op het naastgelegen busstation stoppen diverse bussen die u naar alle grote steden in de buurt brengen. In het buitengebied aan de west-kant van Eibergen ligt het openluchtzwembad en een binnen- en buiten speel- en belevingsaccommodatie voor alle generaties.

Woningen

De wijk bevat koopwoningen en woningen in de vrije- en sociale huursector uit met name de jaren zeventig. Er zijn vooral gezinswoningen te vinden. Daarnaast zijn er levensloopgeschikte woningen met alle belangrijke vertrekken op de begane grond.

Klik hier voor foto's en meer informatie over Simmelink!

Het grootste woningaanbod van de Achterhoek!