Woning

WijkInformatie

Ruurlo Noord

Deze zestiger jaren wijk Noord is ruim opgezet en kent kinderrijke buurten en ligt tegen het bosrijke natuurgebied ’t Rijkenbarg aan. Het centrum van Ruurlo is goed bereikbaar en prima geschikt voor de dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen. De restaurants, terrassen en de vele activiteiten maken Ruurlo tot een gezellig en actief dorp.

Voorzieningen

De huisartsenpraktijk en de apotheek liggen aan de rand van het centrum, net als het kinderdagverblijf en de sporthal. In het centrum zijn drie basisscholen te vinden. Aan de rand van het dorp ligt het trein- en busstation en aan de andere kant van Ruurlo ligt het openluchtzwembad met grootste wedstrijdglijbaan van Europa!

Woningen

In de wijk is veel variatie in woningtypen. Er zijn huur- en koopwoningen, gezinswoningen en levensloopgeschikte woningen voor ouderen. De woningen zijn gebouwd in de jaren vijftig en zestig, maar er zijn ook recente nieuwbouwwoningen. Eind jaren negentig zijn de oude woningen flink opgeknapt, net als de straten. De wijk is een mooie mix van jong en oud.

Klik hier voor foto's en meer informatie over Ruurlo Noord!

Het grootste woningaanbod van de Achterhoek!