Woning

WijkInformatie

Wichmond

Wichmond is een gemoedelijk dorp in de gemeente Bronckhorst. Het ligt tussen Zutphen, Hengelo, Vorden, Vierakker en Baak in. Er wonen ongeveer 470 inwoners en de agrarische sector bepaalt in belangrijke mate het beeld in Wichmond.

Voorzieningen

In Wichmond staat een basisschool, kerk en café. Er stopt een lijnbus die u naar Zutphen of Vorden brengt. Voor treinvervoer kunt u in Vorden terecht. Wichmond kent een rijk verengingsleven. Zo is er een toneelvereniging, dansgroep en ouderenvereniging. Net buiten het dorp is een sporthal, voetbalvereniging en tennisclub. De bewoners kennen elkaar; het is een hechte, gezellige en actieve gemeenschap. Voor uw dagelijkse en overige boodschappen kunt u prima terecht in het centrum van Vorden.

Woningen

ProWonen heeft in Wichmond een beperkt aanbod van gezinswoningen en woningen met de keuken, woonkamer, hoofdslaapkamer en badkamer op de begane grond.

Klik hier voor foto's en meer informatie over Wichmond! Kijk ook eens op de website van belangenvereniging Wichmond voor meer informatie over activiteiten en voorzieningen in Wichmond.

Het grootste woningaanbod van de Achterhoek!