Verhuurprojecten

Voorrang voor jongeren bij betaalbare woningen

Jongeren tot 30 jaar komen steeds moeilijker aan een sociale huurwoning. ProWonen geeft jongeren tot 30 jaar bij 1 op de 3 betaalbare woningen voorrang in Lichtenvoorde, Hengelo, Vorden, Neede, Eibergen, Ruurlo en Borculo. Dit geldt niet bij nieuwbouw. In de kleine kernen van de gemeente Berkelland en Oost Gelre biedt ProWonen ook de beschikbare koopwoningen met voorrang aan, aan jongeren tot 30 jaar uit de betreffende kern. In de gemeente Bronckhorst geldt dit voor alle koopwoningen van ProWonen. 

Groepswonen voor 50-plussers in Varsseveld

De Zwanenpoort in Varsseveld bestaat uit 20 huurappartementen en een gemeenschappelijke ruimte. Het groepswonen bij De Zwanenpoort is een gemeenschappelijke manier van wonen door zelfstandige, actieve 50-plussers. Bewoners nemen actief deel aan verschillende activiteiten. Meer informatie leest u op de website www.dezwanenpoort.nl

Om in aanmerking te komen voor een appartement, waarvan Wonion de eigenaar is, schrijft u zich op deze website in. Vervolgens schrijft u zich in bij De Zwanenpoort en gaat de selectieprocedure van start. U krijgt een gesprek met een toelatingscommissie.

Kamers in Utrecht

Woon jij in de Achterhoek en ga je studeren in Utrecht? Sité biedt jaarlijks 5 voorrangsplaatsen bij het hospiteren aan in Utrecht. Informatie over dit project, en hoe je kan reageren, lees je jaarlijks in maart op deze website.  

Het grootste woningaanbod van de Achterhoek!
»
Informatie
»
Verhuurprojecten