Nieuwbouwprojecten

Eibergen

Esweg

ProWonen gaat 12 nieuwe woningen bouwen aan de Esweg te Eibergen. De bestaande woningen aan de Esweg 2C tot en met 24 worden afgebroken. De nieuwe woningen worden gelijkvloers, gasloos en zo goed als energieneutraal. De woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer komen op de begane grond. 

Op 28 januari tussen 19.00 en 20.30 is er een informatieavond bij de Klok in Eibergen. U kunt binnenlopen wanneer u wilt, er is geen gezamenlijke start. Vanaf 29 januari 12.00 uur tot 2 februari 12.00 uur worden de woningen geadverteerd op www.thuisindeachterhoek.nl en kunt u hier op reageren.

 

Karel Doormanstraat

ProWonen gaat verdeeld over beide locaties twaalf woningen bouwen. Dit worden zeven levensloopgeschikte woningen en vijf gezinswoningen. Op beide locaties zal ook openbaar groen en openbaar parkeren worden aangelegd. Dit gebeurt door de gemeente. Hierdoor ontstaat op beide plekken een goede invulling die meerdere doelen dient en tot een verbetering in de woonomgeving zal leiden.

Heeft u belangstelling voor dit project? Vul uw gegevens in op de belangstellendenlijst en wij informeren u via e-mail over de voortgang van dit nieuwbouwplan. Hieraan kunt u geen rechten ontlenen voor een toewijzing van een woning.

 

Ruurlo

Voorhuis en Bundeling

Verzorgingshuis De Bundeling in Ruurlo wordt in 2021 gesloopt. Het voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd. De bewoners van De Bundeling verhuizen uiterlijk eind 2020 naar De Schoven. Om die reden is een "verhuurpauze" ingelast voor woningen in Het Voorhuis en De Schoven. De Schoven wordt eerst gerenoveerd en uitgebreid met 8 appartementen. Vervolgens slopen we Het Voorhuis. Op de plek van Voorhuis en Bundeling bouwen we 25 laagbouw woningen voor senioren. Hiervan komen er ongeveer 13 beschikbaar voor verhuur. Heeft u belangstelling voor een van deze woningen? Vul uw gegevens in op de belangstellendenlijst en wij informeren u via e-mail over de voortgang van dit nieuwbouwplan. Hieraan kunt u geen rechten ontlenen voor een toewijzing van een woning.

 

Zelhem

Rabobank en Postkantoor

ProWonen heeft de voormalige Rabobank en het oude Postkantoor in Zelhem gekocht om voor jonge en oudere mensen nieuwe huisvesting te ontwikkelen. Gasloos en zo goed als energieneutraal. Op de locatie van de voormalige Rabobank aan de Hummeloseweg worden drie gezins- en zes gelijkvloerse woningen gebouwd. Op de locatie van het oude Postkantoor bouwt ProWonen vier grondgebonden woningen voor senioren. Heeft u belangstelling voor dit project? Vul uw gegevens in op de belangstellendenlijst en wij informeren u via e-mail over de voortgang van dit nieuwbouwplan. 

Het grootste woningaanbod van de Achterhoek!
»
Huur en koop
»
Nieuwbouwprojecten