Nieuwbouwprojecten

Eibergen

Karel Doormanstraat

ProWonen gaat verdeeld over beide locaties twaalf woningen bouwen. Dit worden zeven levensloopgeschikte woningen en vijf gezinswoningen. Op beide locaties zal ook openbaar groen en openbaar parkeren worden aangelegd. Dit gebeurt door de gemeente. Hierdoor ontstaat op beide plekken een goede invulling die meerdere doelen dient en tot een verbetering in de woonomgeving zal leiden.

Heeft u belangstelling voor dit project? Vul uw gegevens in op de belangstellendenlijst en wij informeren u via e-mail over de voortgang van dit nieuwbouwplan. Hieraan kunt u geen rechten ontlenen voor een toewijzing van een woning.

 

Ruurlo

Voorhuis en Bundeling

Verzorgingshuis De Bundeling in Ruurlo wordt in 2021 gesloopt. Het voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd. De bewoners van De Bundeling verhuizen uiterlijk eind 2020 naar De Schoven. Om die reden is een "verhuurpauze" ingelast voor woningen in Het Voorhuis en De Schoven. De Schoven wordt eerst gerenoveerd en uitgebreid met 8 appartementen. Vervolgens slopen we Het Voorhuis. Op de plek van Voorhuis en Bundeling bouwen we 25 laagbouw woningen voor senioren. Hiervan komen er ongeveer 13 beschikbaar voor verhuur. Heeft u belangstelling voor een van deze woningen? Vul uw gegevens in op de belangstellendenlijst en wij informeren u via e-mail over de voortgang van dit nieuwbouwplan. Hieraan kunt u geen rechten ontlenen voor een toewijzing van een woning.

Het grootste woningaanbod van de Achterhoek!
»
Huur en koop
»
Nieuwbouwprojecten